ROUTE 55


ROUTE 55-opintopistekampanja

LYY:n ja ainejärjestöjen järjestämä ja yliopiston rahoittama ROUTE 55 -kampanja tähtää opintojen sujuvuuteen ja joustavuuteen sekä tietoisuuden lisäämiseen 55 op suorittamisen tärkeydestä. Yliopiston rahoituksesta 12 % perustuu niiden opiskelijoiden määrän, jotka suorittavat 55 opintopistettä vuosittain. Mikä on sinun tilanteesi? Suoritatko 55 op vuodessa?

Lyhty on mukana Route 55 – opintopistekampanjassa:
-Lyhdyn nettisivuilta löydät tenttipankin, josta löydät jo kysyttyjä tenttikysymyksiä. Muista myös käydä jättämässä omat kysymykset!
-Syksyllä 2016 järjestetään Route 55-kahvit, joissa keskustellaan mieltä askarruttavista kysymyksistä opintoja koskien.
-Lyhty osallistuu aktiivisesti sosiaalityön oppiainekahveille vieden opiskelijoiden ajatuksia eteenpäin. Älä siis epäröi lähettää niitä meille!

LYY järjesti keväällä 2016 Route 55-kyselyn, jonka tuloksia pääset lukemaan täältä. Oletko samaa mieltä muiden kanssaopiskelijoiden kanssa?

Entä miten Lapin yliopistossa voi suorittaa opintoja joustavasti?

Sosnet on sosiaalityön yliopistokoulutuksen yksiköiden muodostama yhteistyöverkosto. Se tarjoaa sosiaalityön opiskelijoille valtakunnallisia verkkokursseja ja tuottaa oppimateriaaleja. Sosnetin tarjoamat verkkokurssit löydät Sopista.

JOO-opinnoilla eli joustavalla opinto-oikeudella, jolla opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa erillisiä opintojaksoja tai sivuainekokonaisuuksia toisessa yliopistossa. JOO -opiskelu on yliopiston perus- ja jatkotutkintoon tähtäävää opiskelua. Opinnoilla pyritään laajentamaan kotiyliopiston opetustarjontaa ja edistämään tutkinnon suorittamista. Tällä hetkellä Lapin yliopistosta voi lähteä suorittamaan JOO-opintoja ainoastaan Oulun yliopistoon. Lue lisää täältä.

Tutustu myös avoimen yliopiston tarjoamaan opetukseen.

Lähde siis sinäkin mukaan opintopisteiden keruuseen ja ole mukana luomassa ja ylläpitämässä laadukasta opetusta meidän yliopistossa!